• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cadeau Juf

Verras je lieve juffrouw met een leuk cadeautje voor haar afscheid, haar verjaardag, of gewoon omdat je haar een keer wilt verwennen.

Artikelen 1 tot 64 van 65 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Cadeau voor juf

Geschiedenis

Iedereen is weleens opgegroeid met een juffrouw die indruk heeft gemaakt op jouw leven. Van oudsher waren het vooral mannen die les gaven aan kinderen in de klas. Vooral in religieuze groepen werd dit voornamelijk gedaan door mannen. Door de jaren heen is dit beeld veranderd met de komst van de wereldoorlogen. De mannen waren natuurlijk aan het vechten op het slagveld en daardoor bleven er weinig leerkrachten over, aangezien dit voornamelijk mannen waren. De vrouwen kregen de kans om onze kinderen op te leiden en zo is de juffrouw voor de klas ontstaan.

Afscheidscadeau juffrouw

Ga jij binnenkort afscheid nemen van je juffrouw? Verras haar met een prachtig afscheidscadeau. Cadeautjes geven is voor iedereen, ook voor je juf. Geef je leerkracht de mooiste gadgets en gifts uit het assortiment van Megagadgets. Zoek een mooi cadeautje uit en stuur bijvoorbeeld een persoonlijk berichtje mee met; bedankt juf! Bijvoorbeeld de Smart Nail, hiermee ben je een van de eerste die zich in de toekomst bevindt met deze smart nail. Leg de chip die van elke IC kaart gegevens kan dragen, onder je nepnagel en je kan makkelijk producten betalen. Als je liever iets simpelers wilt, kan je ook gaan voor de Cupcake Kussen. Deze heerlijke cupcakejes zien er echt uit om van te smullen. Geef je bed of bank een verrukkelijk tintje met deze zoete kussentjes. Is jouw juffrouw een sportieveling? Check dan onze Draadloos springtouw met teller. Met dit draadloze springtouw hoef je niet bang te zijn dat je breekbare spullen omver gooit tijdens het springen, het perfecte afscheidscadeau voor je juf.

  Bezig met laden...