• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cadeau Peuter

Verwen je kleine met het allerleukste speelgoed! Deze gadgets zijn hartstikke leuk als cadeau of om zomaar je kleine mee te verrassen.

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Cadeau peuter

Een cadeau voor een peuter vinden is voor de meesten een leuke zoektocht. Tijdens hun zoekproces komen ze schattige peuters tegen. Peuters zijn schattig en lief. Omdat wij de leukste en originele cadeausverkopen mag een cadeau voor peuters natuurlijk niet missen.

Cadeau 1 jaar

Wanneer noem je iemand nou geen baby meer maar een peuter? Een peuter is een kind tussen de 1 jaar, tot ze naar de kleuterschool gaan. In Nederland is dat rond de 4 jaar en in Vlaanderen vanaf 2 jaar en 6 maanden. De peutertijd is voor de meeste ouders een belangrijke tijd om de peuter te helpen met het leren van de taal en motorische vaardigheden. Dit zijn, uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, techniek & coördinatie en het stimuleren van beweging. Wij van Megagadgets helpen peuters graag hierbij. Dus als je op zoek gaat naar een cadeau voor een peuter kun je hier rekening mee houden. Simpel speelgoed kan al heel goed zijn voor een peuter om zich verder te ontwikkelen. Zo kan je bij het geven van een bepaald cadeau voor een peuter aangeven bij de ouders dat je bewust voor dit cadeau heb gekozen zodat hun kind zich verder kan ontwikkelen.

Speelgoed 1 jaar

Voor speelgoed voor een peuter van 1 jaar moet je wel nauwkeurig zoeken. Veel speelgoed bevat namelijk kleine deeltjes die gevaarlijk kunnen zijn. Het kan zorgen voor stikgevaar.; Op de meeste producten staat dan ook, niet geschikt voor onder de drie jaar. Wij hebben in deze categorie speciaal speelgoed en cadeaus uitgezocht die geschikt zijn voor peuters. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of de cadeautjes in deze categorie wel geschikt zijn voor peuters.

Een speen of kussen is ook heel leuk om cadeau te geven aan een peuter. Onze spenen vallen op en zijn erg leuk. Er is dus zeker wat leuks te vinden voor peuters.

  Bezig met laden...