• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cadeau 50 - 100 euro

Op zoek naar een cadeau in een bepaalde prijsklasse? MegaGadgets helpt je verder met allerleukste gadgets en giftware voor jong en oud, dus kijk snel verder!

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Cadeau 50 – 100 euro

Bij het kopen van een leuk cadeau speelt de prijs meestal wel een rol. De waarde van een cadeau hangt natuurlijk niet af van de prijs. Maar je hebt meestal wel een idee van hoeveel je kan en wil uitgeven aan een cadeau. Hier vind je Cadeaus van 50 – 100 euro. In deze prijsklasse vind je uiteenlopende cadeaus om te kopen en weg te geven.

Prijsklasse cadeaus 

Mensen worden al blij als ze een klein cadeau krijgen. In de prijsklasse 50 – 100 is dit echter niet het geval. Op deze pagina zijn leuke cadeaus te vinden met een hoge waarde. In deze prijsklasse vind je cadeaus met een minimale waarde van 50 euro. De maximale prijs is 100 euro. Met een Mysterybox large betaal je minder dan 100 euro maar heb je spullen met een waarde van 200 euro. Hierin kan je dan alsnog iets leuks kiezen om cadeau te geven.

Voor speciale gelegenheden wil je toch wat meer uitgeven. Zo wil je voor Valentijnsdag toch iets origineels kopen. Je hebt er dan wel voor over om iets meer uit te geven om je geliefde blij te maken. Bijvoorbeeld de 24k Gouden Roos, het ultieme cadeau voor jouw geliefde! Voor Moeder en Vader kan je ook een prima cadeau vinden tussen 50 – 100 euro. In deze prijsklasse vind je unieke cadeaus waar iemand veel plezier mee zal bleven. Zoek dus niet verder en kies een van onze leukste cadeaus. Een leuk cadeau in de prijsklasse van  50 – 100 vind je bij MegaGadgets

  Bezig met laden...