• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cadeau 25 - 50 euro

De beste cadeaus tussen de 25 - 50 euro vind je op de pagina. Je hoeft dus niet voor elk cadeautje te kijken of het wel binnen je budget valt. Dit hebben wij al voor jou gedaan.

41 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Cadeau 25 - 50 euro

Soms wil je iets bijzonders en origineels halen, maar heb je te maken met een budget. Dan wel van jouw kant, dan wel opgelegd als limiet door de rest van de groep. Hun hebben allemaal geld en jij niet. Voor een surprise haal je wel eens Sinterklaas cadeautjes tot 5 euro, maar nu heb je iets wat duurder is nodig, duurder dan jou portomonee. Dan zit je hier perfect! Bij MegaGadgets vind je de meest originele cadeaus van tussen de €25 en €50 euro.

Betaalbaar cadeau

De 24-uurs dagaanbieding is ideaal om snel de beste aanbieding van het moment te vinden. Wil je echter kunnen kiezen, dan is dat ook geen probleem. Je kunt immers filteren op prijs op iedere pagina. Nog beter is om de Giftfinder te gebruiken. Dit geeft precies de artikelen weer met een prijs tussen €25 en €50 euro. Zo kan je dus bijvoorbeeld kerstcadeaus ideeën opdoen. Ook andere cadeaus kan je zo heel makkelijk vinden. Kadootjes zoals de populaire Suikerspin Machine, de elegante Diamond Glasses of de stoere Baardverzorging set.

Uniek cadeau

Unieke cadeaus om te geven vind je nergens anders zo bijzonder als bij MegaGadgets. Wij kopen de meest trendy gadgets in, of we maken ze gewoon zelf! Waar vind je anders de Skull Bowl om je spulletjes in te bewaren? Of de Cheerson Mini Drone Quadcopter? Of heb je liever een Pocket Drone met Camera? Bij ons vind je de meest unieke en betaalbare cadeaus en gadgets die er maar te vinden zijn!

  Bezig met laden...