+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Burgers en BBQ Bites- Althuizen

€ 22,49
Burgers en BBQ Bites- Althuizen
Burgers en BBQ Bites- Althuizen
€ 22,49
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met Burgers en BBQ Bites van Jord Althuizen maak je in no time de lekkerste burgers en bites op de barbecue! Dit kookboek staat boordevol originele recepten, inspirerende foto's en handige tips. Met dit boek verras je niet alleen jezelf maar ook je gasten met de meest smaakvolle en spectaculaire creaties van de barbecue.

- Originele recepten voor burgers en BBQ bites - Prachtige foto's en handige tips - Geschikt voor zowel beginnende als ervaren BBQ liefhebbers!

Omschrijving

Waar gaat het boek over?

Jord Althuizen de koning van BBQ heeft weer een nieuw boek uitgebracht! In "Burgers en BBQ Bites" neemt hij je mee op een culinaire reis vol heerlijke burgers en kleine BBQ hapjes. Met meer dan 60 recepten voor burgers en meer dan 30 recepten voor BBQ bites is er voor iedereen wat. Of je nu houdt van klassieke cheeseburgers of meer avontuurlijke smaken zoals de "Surf 'n Turf Burger" Jord Althuizen heeft het allemaal.

Voor ieder wat wils

Met prachtige foto's die je het water in de mond laten lopen en stap voor stap instructies is het eenvoudig om je eigen burger en BBQ feestje te organiseren. Of je nu een ervaren BBQ'er bent of net begint dit boek biedt voor ieder wat wils. En wie weet word jij binnenkort wel de BBQ koning(in) van jouw vriendengroep!

Conclusie 

Bestel nu "Burgers en BBQ Bites" en begin met het plannen van jouw volgende BBQ feestje. Maak indruk op je vrienden en familie met de lekkerste burgers en BBQ bites en misschien word jij wel de volgende BBQ koning(in)!

Specificaties
SKU
70SS000002
EAN
9789021575957