Bubbel Voetbal – Bubbelbal

Special Price € 43,95 € 49,95
Niet op voorraad

Trek de Bubbel Voetbal – Bubbelbal aan, begin te voetballen en heb de tijd van je leven. Wanneer je in de bubble ball zit ben je goed beschermt tegen blessures. Zo kun je dus tegen elkaar aan botsen en allerlei te gekke trucjes uitvoeren. Super leuk voor vrijgezellen feestjes of gewoon om te doen met vrienden!

• Leuk met vrienden en familie
• Veilig in de bubbelbal met harnas en hendels
• 1,2 meter diameter

Altijd al willen tackelen als Sergio Ramos of Schwalbes willen maken als Neymar? Bubbel Voetbal is een gekke variatie op het hedendaagse voetbal. De spelers bevinden zich in Bubbel Voetbal – Bubbelbal die ze moeten aantrekken. Dit pak dient als bescherming, maar ook als wapen. Is de aanval nu werkelijk ook de beste verdediging?

Omdat je goed beschermt bent in de Bubbel Voetbal – Bubbelbal kan je als speler de gekste capriolen uithalen. In de bubble ball zit je vast in een harnas en je kan je vasthouden aan de ingebouwde hendels. Zo blijf je te allen tijde goed vastzitten in de bumper voetbal.

Het is super leuk en gezellig om te doen met vrienden en familie, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Het is een fysieke en mentale uitdaging wat goed is voor teambuilding en goed werkt op de lachspieren.

De Bubbel Voetbal – Bubbelbal zorgt voor een spectaculaire ervaring waarbij de spelers over het veld zullen rollen. Het is fantastisch om te doen, maar ook hilarisch om te zien. Het is een fysieke en mentale veldslag wat fantastisch zal werken op de lachspieren.

Kenmerken Bubbel Voetbal – Bubbelbal: Bubbel Voetbal - Bubbelbal

Bumper voetbal
Body bubble ball
Abzorba ball
Leuk met vrienden en familie
Harnas en hendels voor grip
Materiaal: vinyl
Gewicht: 3,4 kg
Afmetingen: 1,2 meter diameter

Meer informatie
SKU04906
EAN5060512150636
Lengte1
Breedte1
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Bubbel Voetbal – Bubbelbal
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.