+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Brood Dutch Oven

€ 49,95
Brood Dutch Oven
Brood Dutch Oven
€ 49,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Brood Dutch Oven is een must have voor alle broodliefhebbers die ook van outdoor cooking houden. Met deze stoere gietijzeren pan bak je de lekkerste broden op open vuur, barbecue of in de oven. Geen enkel ander keukengerei kan tippen aan de broodkwaliteit die je bereikt met deze Dutch Oven. Ben jij een bakker en outdoor cooking enthusiast? Dan is de Brood Dutch Oven perfect voor jou!

- Ideaal voor het bakken van brood en andere lekkernijen op open vuur, barbecue of in de oven - Gemaakt van duurzaam gietijzer voor een optimale warmteverdeling - Geschikt voor zowel beginners als gevorderde bakkers en outdoor chefs!

Omschrijving

Waarom de Brood Dutch Oven?

Ben jij een fan van heerlijk versgebakken brood? Dan is de Brood Dutch Oven jouw nieuwe beste vriend! Deze gietijzeren pan is perfect voor het bakken van brood op de ouderwetse Hollandse manier met een knapperige korst en een zachte luchtige binnenkant.

Versgebakken broodliefhebbers opgelet!

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je eigen brood te bakken dan is de Brood Dutch Oven de perfecte keuze. Met deze pan kun je genieten van de authentieke smaak van vers brood rechtstreeks uit je eigen oven.

Gelijkmatig brood bakken

Dankzij het gietijzeren materiaal blijft de pan op een constante temperatuur waardoor je brood gelijkmatig kan bakken. De deksel van de pan zorgt ervoor dat de stoom in de pan blijft waardoor je brood een heerlijk knapperige korst krijgt. Met de Brood Dutch Oven is brood bakken makkelijker dan ooit tevoren. Het enige wat je nodig hebt zijn ingrediënten en een oven en je kunt aan de slag. 

Conclusie

Bestel nu jouw eigen Brood Dutch Oven en ontdek hoe makkelijk en lekker het is om je eigen brood te bakken. Met deze pan in huis zul je nooit meer terug willen naar voorverpakt brood uit de supermarkt!

Specificaties
SKU
TWM033
EAN
7107961700277