Koppen, mokken & glazen: Ontdek stijlvol genieten met onze gids

De Self Stirring Mug is een slimme en stijlvolle mok met een capaciteit van 350 ml, die met één druk op de knop je warme drankjes moeiteloos roert. Het is handig, efficiënt, heeft een modern design en is ideaal voor drukke dagen. Ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of collega's.

De Camera Lens Mok is een opvallende drinkbeker met het uiterlijk van een camera lens, met een hoogte van 15 cm. Deze mok wordt geleverd inclusief een beschermkap, waardoor het niet alleen een stijlvolle koffiemok is, maar ook een leuke en functionele accessoire voor fotografie-enthousiastelingen.

De Krijtmok, ook wel bekend als de Chalk Talk Mug, is een unieke mok die je kunt beschrijven met krijt. Hierdoor kun je persoonlijke boodschappen, tekeningen of notities op de mok achterlaten en deze steeds weer aanpassen. Het is een creatieve en veelzijdige koffiemok die een speelse twist geeft aan je dagelijkse koffiemoment.

De Toilet mok, ook wel bekend als de 'Shit happens' mok, is een humoristische koffiemok van 16 x 12 cm met de tekst 'Shit happens'. Deze mok voegt een lichte en komische noot toe aan je dagelijkse routine, en is een leuke manier om je koffie te drinken met een knipoog naar het leven's onverwachte wendingen.

Meer Koppen, mokken en glazen? Klik hier!

Vind je dit interessant? Deel & like!

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie