Biertap Blik Bier – 2 stuks

€ 69,95
Niet op voorraad

De Biertap Blik Bier – 2 stuks is de grote broer van de eerdere bier dispenser. In plaats van één is het nu mogelijk om twee blikken tegelijk in de biertap te plaatsen.
• Chique Design
• Makkelijk te gebruiken
• 330, 350 of 500 ml blikken

De Biertap Blik Bier – 2 stuks heeft alles wat je van een thuistap kan verwachten. Zo passen er blikken van 300, 330 en 500 ml in de tap. Een groot voordeel bij deze tafeltap is dat er maar liefst 1 liter bier in kan. Extra lang genieten van je favoriete pils zonder dat je om de haverklap een nieuw blik in de tap moet installeren!

Verder is de bier dispenser heel makkelijk te gebruiken! Door het handige kliksysteem maak je de Biertap Blik Bier – 2 stuks makkelijk open en vul je hem met je favoriete bier naar keuze! Als laatst doe je vier AA batterijen in het apparaat en je kunt beginnen met tappen. Na een gezellige avond maak je het apparaat ook heel makkelijk schoon.

Daarnaast is het ook mogelijk om de Biertap Blik Bier – 2 stuks op een andere manier te gebruiken. Er is namelijk ruimte voor twee flessen of blikken. Zo maak je je favoriete mix drankje zonder dat je het zelf hoeft te mixen, Geweldig toch!

Kenmerken Biertap Blik Bier – 2 stuks: Deze handige Biertap is perfect voor thuis!

Voor 330/350/500 ml blikken
Met opvangrek
Makkelijk schoon te maken
Chique design
Makkelijk te gebruiken
Power: 4x AA batterij (exclusief)
Materiaal: Plastic
Kleur: Zwart
Gewicht: 2 kg
Afmetingen: 21x24x47 (lxbxh)

Meer informatie
SKUBiertap2
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Biertap Blik Bier – 2 stuks
Jouw waardering

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.