Biertap – Bierblik

€ 49,95
Niet op voorraad

Alles is beter met een perfect getapt biertje. Met de Biertap – Bierblik kan je overal en altijd genieten van bier uit de tap!
• Geschikt voor 300, 330 of 500 ml blikken
• Modern design
• Inclusief handleiding

Een vers getapt biertje is één van de lekkerste dingen die er bestaan. Het is alleen jammer dat je niet in elke situatie aan dit gele goud kunt komen. Gelukkig is hier nu een oplossing voor. Met de Biertap – Bierblik kun je in elke situatie je perfecte biertje tappen!

Een groot voordeel van de bier dispenser is dat hij heel makkelijk te gebruiken is.  Je vult de Biertap – Bierblik met een blik van 300, 330 of 500 ml en je kan beginnen met tappen. Verschuif de hendel naar voren om bier te tappen. Begint het een Engels biertje te worden? Wanneer je de hendel naar achter verschuift komt er schuim uit de biertap. 

Een groot voordeel is dat de Biertap – Bierblik heel makkelijk schoon te maken is. Verder heeft het een modern design waardoor het heel mooi in je huis staat! Door het compacte design is het mogelijk om de tafeltap overal mee naar toe te nemen. Je hebt een portable biertap waar je in elke situatie je perfecte biertje tapt!

Om het makkelijk te maken zit er een handige handleiding bij de thuistap. Aan de hand van tekeningen volg je alle stappen die je moet doen om een biertje te tappen met de Biertap – Bierblik!

Kenmerken Biertap – Bierblik: Handige Biertap voor thuis!

Voor 330/350/500 ml blikken
Moderne en compact design
Makkelijk schoon te maken
Portable biertap
Makkelijk te gebruiken
Power: 2x AA alkaline batterijen (exclusief)
Materiaal: ABS
Kleur: Zilver
Gewicht: 600 gram
Afmetingen: 12x18x41 (lxbxh)
Inclusief: Handleiding

Meer informatie
SKUBiertap1
EAN842893104959
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Biertap – Bierblik
Jouw waardering

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.