Bier Brouw Pakket Brooklyn Brewshop

€ 44,95 € 59,95
Niet op voorraad
Maak thuis keer op keer je eigen bier en met een van deze 5 bier brouw pakketten van de Brooklyn Brewshop. Je hebt de hele uitrusting in huis met deze kit. Je hoeft alleen maar de ingrediënten bij te halen wanneer deze opraken.
• Thuis je eigen bier maken
• Herbruikbaar
• Geleverd met: graan, hop & gist voor eerste partij, rekken riet, thermometer, slangklem, glazen gistende gallon, zakje cleanser, luchtslot, vinylslang & schroefdop

Vergeet al het smaakloze standaard bier en ga creatief aan de slag met ons nieuwe bier brouw pakket. Brouw je eigen bier op traditionele wijze, volgens de oude bier brouw methode. Het bierbrouw pakket komt in 8 varianten; Everyday IPA , Afternoon Wheat, Bruxelles Blonde, Jalapeno Saison & Black IPA.

Everyday IPA heeft een goede Citrus IPA evenwicht en krijgt zijn bitterheid van Columbus hop met een lichte citrussmaak. Met 6,8% is dit bierbrouwsel geschikt voor een elke dag. De Afternoon Wheat is licht van gewicht en makkelijk de hele dag door te nippen. De tarwe is verpakt met een verfrissende bloemen hoparoma. Deel dit perfecte 5% witbiertje de hele dag door met je vrienden.

Hou je meer van een Belgisch pintje dan is de Bruxelles Blond (6%) iets voor jou! Dit biertje is licht van smaak met een knapperige hoparoma nasmaak. Heerlijk Belgisch blond bier. Trek in een wat pittiger drankje? Dan is dit lichte, spicy Mexicaanse Jalapeno Saison (6%) biertje, perfect voor in de namiddag.

Houd je van een vette en krachtige, schone pikzwarte roasted citrus malt? Kies dan voor de Black IPA (6,8%). Sinds IPA "India Pale Ale" betekent, lijkt de naam een beetje vreemd, maar je zult ontdekken dat het de beste paradox rond deze malt, er is niets bleek over!

Met bijgeleverde ingrediënten kun je ongeveer tien biertjes brouwen. Het bierbrouw pakket meerdere malen te gebruiken, echter is het natuurlijk wel nodig iedere keer nieuwe ingrediënten te kopen. Wil jij weten wanneer je wat hebt gebrouwd en door wie? So go on and brew it yourself!

Voor de echte bierliefhebbers, bekijk nu ook onze Bierbrouw Pakket - The Brewing Dutchman. Want er is niets beters dan echt Nederlands bier!

Brouw thuis gemakkelijk je eigen bier!

Kenmerken Bier Brouw Pakket Brooklyn Brewshop:

Thuis je eigen bier maken
Maakt ± 3,8 liter bier
Inhoud voor ongeveer 10 glazen
8 varianten: Every Day IPA (6,8%), Afternoon Wheat (5%), Bruxelles Blonde (6%), Jalapeno Saison (6%) & Black IPA (6,8%)
Inhoud Everyday IPA: gemoute gerst, hop & gist
Inhoud Afternoon Wheat: gemoute gerst, tarwe blend, hop & gist
Inhoud Bruxelles Blonde: gemoute gerst & tarwe blend, hop & gist
Inhoud Jalapeno Saison: gemoute gerst Blend, Belgische Candi suiker, hop en gist (Jalapeno niet inbegrepen, maar wel leuk om toe te voegen)
Inhoud Black IPA: gemoute gerst Blend, hop en gist
Afmetingen gallon: ø 16 x 30 cm
Geleverd met: graan, hop & gist voor eerste partij, rekken riet, thermometer, slangklem, glazen gistende gallon, zakje cleanser, luchtslot, vinylslang & schroefdop

 

Meer informatie
SKU03891
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Bier Brouw Pakket Brooklyn Brewshop
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Misschien heb je hier ook interesse in

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.