+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

BBQ Street Basis BBQ Boek - Jord Althuizen

€ 22,50
BBQ Street Basis BBQ Boek - Jord Althuizen
BBQ Street Basis BBQ Boek - Jord Althuizen
€ 22,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak je BBQ skills nog beter met het BBQ Street Basis BBQ Boek van Jord Althuizen. In dit boek leer je alles over het bereiden van de lekkerste BBQ gerechten, van sappige hamburgers tot smakelijke ribs.

- Het BBQ Street Basis BBQ Boek bevat talloze handige tips en tricks voor het bereiden van de lekkerste BBQ gerechten - Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden - Met het BBQ Street Basis BBQ Boek van Jord Althuizen word je een echte BBQ expert! 

Omschrijving

Waarom het BBQ Street Basis BBQ Boek van Jord Althuizen?

In dit boek leer je alles over het bereiden van de lekkerste BBQ gerechten van sappige hamburgers tot smakelijke ribs. En laten we eerlijk zijn wie houdt er nu niet van een goed stukje vlees van de BBQ? Het BBQ Street Basis BBQ Boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu nog nooit een BBQ hebt aangeraakt of al jarenlang ervaring hebt dit boek biedt voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat het boek niet alleen recepten bevat maar ook handige tips en tricks over de juiste BBQ technieken en materialen.

De smaak

En laten we het belangrijkste niet vergeten: de smaak! Met het BBQ Street Basis BBQ Boek van Jord Althuizen maak je de meest heerlijke BBQ gerechten die je smaakpapillen laten juichen. Je vrienden en familie zullen versteld staan van jouw BBQ skills. 

Een geweldig cadeau!

Maar het BBQ Street Basis BBQ Boek is niet alleen leuk voor jezelf, het is ook een geweldig cadeau voor die ene vriend of familielid die altijd in de weer is met de BBQ. 

Conclusie

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu het BBQ Street Basis BBQ Boek van Jord Althuizen en maak je klaar voor de lekkerste BBQ-gerechten die je ooit hebt geproefd!

Specificaties
SKU
70SS000008
EAN
9789021579306