+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

BBQ pan S

€ 39,95
BBQ pan S
BBQ pan S
€ 39,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak je BBQ set compleet met deze geweldige BBQ pan S. Deze kleine pan is perfect voor het bereiden van kleine gerechten op de BBQ van gepofte aardappels tot kleine stukjes vlees.

- Met de BBQ pan S kun je gemakkelijk kleine gerechten bereiden op de BBQ.
- De pan is gemaakt van hoogwaardige materialen
- Dankzij het compacte formaat neemt de BBQ pan S weinig ruimte in beslag op de BBQ en kun je hem gemakkelijk meenemen.

 

Omschrijving

Waarom de BBQ pan S?

De barbecue pan is een veelzijdige pan. De pan heeft in tegenstelling tot onze Dutch Ovens geen pootjes en is daardoor gemakkelijk op het rooster van de barbecue te plaatsen. Tevens is de pan te gebruiken op een trivet boven briketten of op een rooster boven vuur. Ook is de barbecue pan geschikt om binnenshuis te gebruiken in bijvoorbeeld de oven.

Gemakkelijk kleine gerechten bereiden!

Maak je BBQ set compleet met deze geweldige BBQ pan S. Deze kleine pan is perfect voor het bereiden van kleine gerechten op de BBQ, van gepofte aardappels tot kleine stukjes vlees. Met de BBQ pan S kun je gemakkelijk kleine gerechten bereiden op de BBQ.

Bestand tegen de hitte van de BBQ

De pan is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hitte van de BBQ en gaat seizoen na seizoen mee. Dankzij het compacte formaat neemt de BBQ pan S weinig ruimte in beslag op de BBQ en kun je hem gemakkelijk meenemen.

Conclusie 

Ben je op zoek bent naar een handige manier om kleine gerechten te bereiden op de BBQ? Dan is de BBQ pan S de juiste keuze. Bestel hem nu en maak je klaar voor heerlijke BBQg erechten die je smaakpapillen laten juichen!

Specificaties
SKU
TWM006
EAN
7107964704647