+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

BBQ gloves Smokin Flavours

€ 21,90
BBQ gloves Smokin Flavours
BBQ gloves Smokin Flavours
€ 21,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Als je een BBQ-fanaat bent, dan zijn de BBQ gloves van Smokin Flavours een absolute must have. Deze handschoenen zijn zo sterk dat je zonder problemen je handen kunt gebruiken om hete BBQ accessoires op te pakken, zonder dat je je handen verbrandt!

- Met de BBQ gloves van Smokin Flavours kun je veilig en comfortabel werken met hete BBQ-accessoires - De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen - Dankzij de lange manchetten beschermen de handschoenen niet alleen je handen maar ook je onderarmen tegen hitte!

Omschrijving

wat is de BBQ gloves Smokin Flavours?

wat Als je van BBQ'en houdt dan is het belangrijk om je handen te beschermen tegen de hitte van de grill. Met de BBQ gloves van Smokin Flavours kun je veilig en comfortabel werken met hete BBQ accessoires zonder dat jij je handen verbrandt. Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die hittebestendig zijn tot wel 500 graden Celsius.

wat maakt de BBQ gloves Smokin Flavours speciaal?

Maar wat deze BBQ gloves echt speciaal maakt, is de lange manchetten die je onderarmen beschermen tegen hitte. Zo kun je niet alleen je handen veilig gebruiken maar ook je armen beschermen tegen brandwonden.

conclusie

Dus als je op zoek bent naar de beste bescherming voor je handen tijdens het BBQ'en, dan zijn de BBQ gloves van Smokin Flavours de juiste keuze. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en gaan seizoen na seizoen mee!

Specificaties
SKU
SF506
EAN
7436945994976