uur
minuten
seconden

Pac-man Sleutelhanger

Pac-man Sleutelhanger

Alleen vandaag

Normaal € 9,95

NU € 5,95

Niet geldig in combinatie met andere acties (kortingcodes etc.)

Met de retro Pac-man Sleutelhanger heb je iedereens favoriete arcade karakter altijd bij je en als je het knopje in drukt hoor je ook nog eens de typische Pacman sound!

Pacman sleutelhangerMet de retro Pac-man sleutel hanger heb jij niet alleen de orgineelste sleutelhanger die je maar kan bedenken, maar ook nog eens de leukste. Deze supergave sleutelhanger speelt ook nog eens de arcade geluiden af van het retro spelletje Pacman! Pac-man, één van de bekendste computerspelletjes die er zijn.

Wanneer je op een knopje op de pacman drukt, speelt deze geluiden van de oude klassieke pacman spel af. Ook is dit niet zo’n 2D plaatje van de pacman die we nu onderhand wel kennen, maar dit is de pacman in 3D. Dit beestje heeft helemaal de vorm van de echte pacman, hij is helemaal rond en heeft zijn bekende gele kleur.

Deze pacman sleutelhanger heeft een diameter van 3,5 centimeter en weegt niet veel, hierdoor is het nog leuker ook om deze aan je sleutelbos, want ziet er niet alleen heel leuk uit en speelt allemaal leuke geluidjes af, maar het is ook nog eens een sleutelhanger waarvan je nauwelijks merkt dat deze eraan hangt. Dus ben jij helemaal spelletjes gek en ken je deze kleine bekende ook nog wel, en wil je dat gele beestje ook aan je sleutelbos hebben en altijd met je mee nemen, dan is dit de geschikte sleutelhanger voor jou!

Kenmerken Pac-Man sleutelhanger:

Pacman sleutelhanger

  • Sleutelhanger in de vorm van pacman
  • Een pac-man in 3D
  • Speelt oude bekende arcade game geluiden af
  • Afmetingen: diameter van 3,5 cm
  • Kleur: geel
  • Geluid: arcade game geluiden
  • Makkelijk om al je sleutels aan te hangen